В одеському барі під час бійки зарізали відвідувача, є поранені

В одеському барі під час бійки зарізали відвідувача, є поранені

Відео
Укрінформ
Бійка між відвідувачами закладу закінчилася смертю одного з них. 23-річного зловмисника правоохоронці затримали на гарячому.

Про це повідомляє НПУ з посиланням  на суворовський відділ поліції в м.Одесі. 

"Приблизно о 19.00 до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в одному з барів на проспекті Добровольського під час бійки чоловіка вдарили ножем. Було встановлено, що між підозрюваним та групою чоловіків, які знаходилися у барі, виник конфлікт. Зав’язалася бійка, під час якої правопорушник схопив ніж та почав наносити ним удари. В результаті ножові поранення отримали п’ятеро відвідувачів кафе. Чотирьом з них було надано медичну допомогу. Наразі з приводу отриманих тілесних ушкоджень з заявами до поліції вони не зверталися", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, смертельним виявився удар для 53-річного потерпілого. Від ножових поранень в область шиї та обличчя чоловік помер.

Підозрюваного поліцейські затримали на гарячому. Під час огляду місця події було вилучено ймовірне знаряддя злочину – ніж зі слідами крові.

 "Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження. Чоловікові повідомлено про підозру за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В якості запобіжного заходу суд обрав йому тримання під вартою", - говорить начальник Суворовського ВП Андрій Заобурний.

На даний час досудове слідство триває. Відповідно до законодавства за вчинене підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-