У Красногорівці після ворожих обстрілів тривають відновлювальні роботи

У Красногорівці після ворожих обстрілів тривають відновлювальні роботи

Укрінформ
У Красногорівці Донецької області тривають ремонтні роботи на об'єктах, пошкоджених внаслідок обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, тривають ремонтні роботи в лікарні та школі, піротехніками обстежується територія Крсногорівки на наявність вибухонебезпечних предметів.

«Станом на 09:30 29 травня у м. Красногорівка Мар'їнського району Донецької області піротехнічною групою ДСНС проводиться робота щодо обстеження території на наявність вибухонебезпечних предметів. Групою рятувальних робіт (верхолази) проводиться розбір залізобетонних конструкцій пошкодженої будівлі лікарні, рятувальниками здійснюється оббивка плівкою вікон та розчистка місць для подальшої роботи крану біля будівель лікарні та школи», - йдеться у повідомленні.

Крім того, тривають ремонтні роботи на пошкодженому каналізаційному колекторі.

Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією організовано підвезення будівельних матеріалів. Системи життєзабезпечення (водопостачання, електропостачання) працюють у штатному режимі.

В місті функціонує штаб з ліквідації наслідків обстрілу на чолі з заступником голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Працює комісія військово-цивільної адміністрації для встановленню кількості пошкоджених будівель та оцінки збитків.

Як повідомляв Укрінформ, у Красногорівки Донецької області внаслідок кількагодинного обстрілу вранці 28 травня пошкоджено житло та інфраструктуру, постраждали мирні жителі. Більша частина міста залишилася без водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-