Поліція на Рівненщині вилучила бурштину на 2 мільйони

Поліція на Рівненщині вилучила бурштину на 2 мільйони

Фото
Укрінформ
Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем роботи та проживання фігурантів кримінальної справи правоохоронці Рівненської області вилучили понад 110 кілограмів  бурштину на суму 2 мільйона гривень.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

"Сьогодні, 26 травня, на підставі ухвали суду працівники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції спільно з Рівненською місцевою прокуратурою провели обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів кримінального провадження. Правоохоронці вилучили понад 110 кілограмів бурштину різної фракції, від 20 мм до 50 мм. Сума вилученого бурштину сягає двох мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня оперативниками УЗЕ в Рівненській області Нацполіції спільно з працівниками Управління патрульної поліції міста Рівного зупинили автомобіль в якому виявили мішки та пакети, наповненні "сонячним" камінням загальною вагою 113 кілограмів.

За даним фактом слідчими Рівненського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. У межах розпочатого провадження правоохоронцями була встановлена особа, у якої був придбаний "сонячний камінь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-