АТО: бойовики били з гранатометів по Авдіївці

АТО: бойовики били з гранатометів по Авдіївці

Укрінформ
Упродовж неділі російсько-терористичні бандформування продовжували обстрілювати позиції українських військових. 

Втім, ситуація вздовж усієї лінії фронту відносно стабілізувалась, враховуючи те, що противник не застосовував важкого артилерійського озброєння, повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО. 

"Із початку доби, станом на цей час, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Приморський напрямок. Проросійські озброєні бандформування обстрілювали позиції ЗС України в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового та Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій. А неподалік Лебединського вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Донецький напрямок. У південному та східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗС України з гранатометів та стрілецької зброї. Також незаконні збройні формування з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районі Верхньоторецького.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ опівдні з 82-мм мінометів обстріляли один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики били з автоматичних станкових гранатометів. Зі стрілецької зброї - біля населеного пункту Нижньотепле.

Із початку доби втрат серед українських воїнів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-