Бойовики у

Бойовики у "ДНР" застрелили трьох цивільних - розвідка

Укрінформ
На території Донецької області внаслідок обстрілу російських окупаційних військ загинули двоє місцевих мешканців та одного поранено.  

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжується погіршення морально-психологічного стану особового складу, що призводить до скоєння тяжких злочинів, у тому числі проти цивільного населення. 17 травня ц.р. військовослужбовці 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК обстріляли цивільних осіб у районі н.п.Крута Балка, у результаті двоє місцевих мешканців загинуло та одного поранено", - йдеться у повідомленні. 

У прес-центрі ГУР також зазначають, що цього ж дня, російський військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК під час суперечки застрелив військовослужбовця, призваного з числа місцевих мешканців. 

"Командуванням полку вживаються заходи щодо уникнення розслідування фактів загибелі військовослужбовця та приховування реальних бойових втрат серед особового складу, призваного з числа місцевих мешканців. Загиблих, як правило не доставляють до моргів і здійснюють їх поховання без будь-якої фіксації", - зазначають у розвідці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-