Прикордонники затримали росіянина, якого розшукує Інтерпол

Прикордонники затримали росіянина, якого розшукує Інтерпол

Укрінформ
У пункті пропуску "Бачівськ" Сумської області прикордонники затримали росіянина, якого розшукує Інтерпол.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-секретар Сумського прикордонного загону Роман Ткач.

"До міжнародного пункту пропуску "Бачівськ" на виїзд з України мікроавтобусом марки Мercedes-Benz Sprinter в якості пасажира прибув громадянин Росії, відносно якого під час здійснення прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу. За попередніми даними встановлено, що згідно з обліками Генерального секретаріату Інтерполу, даний громадянин значиться у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Республіки Молдови для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч 2. ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу Республіки Молдова", - зазначив Ткач.

Крім цього, в ході проведення поглибленого вивчення наданого чоловіком паспортного документу, охоронці кордону виявили підроблену відмітку Держприкордонслужби про перетинання державного кордону України.

Про виявлене протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, прикордонники повідомили працівників Національної поліції.

Наразі 35-річний чоловік затриманий, після проведення процесуальних дій і встановленим порядком переданий компетентним органам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-