Афганець організував канал незаконної міграції до ЄС через Україну

Афганець організував канал незаконної міграції до ЄС через Україну

Відео
Укрінформ
Держприкордонслужба спільно з Нацполіцією та міграційною службою затримала основного організатора каналів незаконної міграції з країн Південної Азії.

Про це повідомляє прес-служба МВС України. 

"...Встановлено, що громадянин Ісламської Республіки Афганістан на прізвисько Інженер тривалий час був основним організатором переправлення незаконних мігрантів із Афганістану та Пакистану в Україну, і далі - до країн Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що він особисто підтримував стійкі зв'язки з лідерами та учасниками організованих злочинних груп, які спеціалізуються на переправленні нелегалів у Росії, Афганістані, Пакистані, Бангладеш, Шрі-Ланці та інших країнах Азії.

«Через розгалужену мережу пособників з числа іноземців, які проживають в Україні, він особисто контролював більшість потоків незаконної міграції, що проходили через нашу державу. Наразі можна вести мову про щонайменше кілька десятків незаконних мігрантів, переправлення яких організував безпосередньо Інженер лише цього року. Вартість такої послуги, в залежності від країни кінцевого призначення, коштувала в середньому від 12 до 15 тисяч доларів США», - наголосили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-