Бойовики гатять із 120-мм мінометів по захисниках Широкиного й Авдіївки - штаб

Бойовики гатять із 120-мм мінометів по захисниках Широкиного й Авдіївки - штаб

Укрінформ
Обстріли позицій сил АТО з боку російсько-терористичних військ не припиняються.

Як повідомляє прес-центр АТО, з початку доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

"Приморський напрямок. Тут бойовики найбільш активно обстрілювали опорні пункти сил АТО. Зокрема, зі 120-мм мінометів противник вів вогонь по наших позиціях в районі Новотроїцього, Чермалика, Широкиного та Красногорівки. На тих же ділянках лінії розмежування, а також біля Павлополя та Водяного, незаконні збройні формування періодично били зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Окрім того, наші позиції неподалік Красногорівки та Чермалика потрапили під ворожий обстріл з мінометів калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

Донецький напрямок. Під вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції українських підрозділів в районі Луганського та Авдіївки. Також опорні пункти сил АТО неподалік Луганського та Верхньоторецького були обстріляні ворогом з мінометів калібру 82 мм. Біля Верхньоторецького по бійцях ЗС України вів вогонь й ворожий снайпер.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії фронту відбулись лише два обстріли. Українські захисники, які виконують завдання в районі Малинового, були обстріляні бойовиками з ручного протитанкового гранатомету. Пізніше по одному з опорних пунктів ЗС України в районі Кримського противник одночасно вів вогонь з 82-мм мінометів, озброєння бойової машини піхоти та великокаліберних кулеметів.

"З початку доби втрат серед українських воїнів не було. Підрозділи сил АТО повністю контролюють ситуацію у зоні своєї відповідальності та, у разі потреби, готові дати противнику гідну відсіч", - зазначили в штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-