Заворушення у Дніпрі 9 травня: про підозру у злочинах повідомили п’ятьом

Заворушення у Дніпрі 9 травня: про підозру у злочинах повідомили п’ятьом

Укрінформ
У рамках кримінального провадження, розпочатого щодо подій у Дніпрі 9 травня, п’ятьом особам повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"У рамках кримінального провадження, розпочатого щодо подій у Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня, правоохоронними органами було затримано сімох осіб, п'ятьом з них повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 294, ст. 293 та ч. 2 ст. 350 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, підготовлено повідомлення про підозру ще щодо трьох осіб. Одному з підозрюваних вчора судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відносно інших затриманих питання щодо обрання запобіжного заходу буде вирішено сьогодні судом. З однією особою укладено угоду про визнання винуватості, оскільки вказаний підозрюваний дав важливу інформацію та повністю співпрацює зі слідством.

Зазначається, що у кримінальному провадженні визнано потерпілими 10 осіб, допитано велику кількість свідків, проведено близько 20 обшуків, 19 впізнань осіб, слідчим шляхом встановлюються джерела фінансування та організатори злочину.

Досудове слідство триває та перебуває на постійному контролі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-