У Запоріжжі під мерією сталися сутички між мітингувальниками

У Запоріжжі під мерією сталися сутички між мітингувальниками

Відео
Укрінформ
На площі перед будівлею Запорізької мерії та у районі, розташованому по сусідству алеї Слави, зібралося близько 5 тисяч осіб, представників, як правих, так і лівих сил.

Учасники мітингу,  що прийшли від громадських організацій "Полку перемоги» і "Захисників дітей війни", зібралися перед ганком мерії. Вони співають пісні часів Великої Вітчизняної війни. Вигукують гасла часів Другої світової війни, що супроводжується криками "Ганьба" і виконанням сучасних патріотичних пісень з боку представників правих сил, які відмовилися від участі в акції паралельно з лівими, але сьогодні прийшли на площу перед будівлею мерії для, як вони кажуть, "недопущення провокацій і прояву сепаратизму".

Представники правих також принесли з собою кілька плакатів, на яких герої фільму "Гра престолів" зображені у вигляді радянських солдатів і офіцерів Другої світової війни і написом "Десертний полк".

Періодично між правими і лівими відбуваються сутички, що поки що не переростають у фізичне протистояння. Для їх недопущення за останні 15 хвилин на площу перед мерією прибуло кілька десятків співробітників поліції.

Фото: 061.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-