АТО: за сьогодні 19 обстрілів, троє військовослужбовців поранені

АТО: за сьогодні 19 обстрілів, троє військовослужбовців поранені

Укрінформ
З початку доби бойовики 19 разів обстрілювали позиції сил АТО, троє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні. 

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. Російсько-окупаційні війська не припиняють обстріли позицій Сил АТО. З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. ...З початку доби троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм противник накривав захисників Луганського, а з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів бив по оборонцях Верхньоторецького та Авдіївки. По опорних пунктах наших військ поблизу шахти «Бутівка», Кам’янки та Зайцевого ворог гатив з протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. Поблизу Зайцевого діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку 120-міліметрові міномети та стрілецьку зброю ворог застосовував по позиціях поруч Широкиного, а гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети – по опорних пунктах поблизу Павлополя та Мар’їнки. В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120 мм підрозділи російсько-окупаційних військ гатили по позиціях поблизу Кримського. Зі 120-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів ворог накривав опорні пункти неподалік Новозванівки. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по позиціях у районі Троїцького та Новоолександрівки, а стрілецьку зброю застосовував по опорних пунктах в районі Станиці Луганської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-