У Львові примусово виселили з приміщення Російський культурний центр

У Львові примусово виселили з приміщення Російський культурний центр

Укрінформ
У Львові виконавча служба спільно із правоохоронцями на виконання рішення суду примусово виселила Російський культурний центр із приміщення, яке він займав понад чверть століття.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник голови обласної ради Володимир Гірняк.

«Є рішення суду про виселення. Вони оскаржили це рішення в апеляційній інстанції, ми виграли апеляційну інстанцію. Після цього запустився процес втілення виконавчого провадження. Дали час на добровільне виселення. Цей термін завершився у п’ятницю. Відповідно, сьогодні, 4 травня, примусово виконується рішення суду», - зазначив Гірняк.

За його словами, триває опис майна. Усе відбувається без ексцесів. Після підписання акту прийому-передачі, зберігання майна, ним буде управляти Львівська обласна рада в особі управління комунальної власності.

Читайте також: Російський культурний центр у Львові програв апеляцію про виселення

Як повідомляв Укрінформ, постановою сесії обласної ради було вирішено повернути будівлю за адресою вул. Короленка, 1а у Львові, де розміщувався Російський культурний центр, у власність області. Приміщення передадуть в оренду організаціям учасників АТО та волонтерів. Тут планують створити музей Революції Гідності. Активісти пропонують створити також культурний центр для ветеранів АТО, центр реабілітаційної та юридичної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-