У поліції розповіли, з чим зіткнулися в Одесі 2 травня

У поліції розповіли, з чим зіткнулися в Одесі 2 травня

Укрінформ
Одеські правоохоронці 2 травня виявили кілька фактів незаконного обігу наркотичних речовин і один факт виявлення холодної зброї.

Про це начальник поліції Одещини Дмитро Головін сказав сьогодні на брифінгу за результатами роботи правоохоронців із забезпечення публічної безпеки і порядку під час вшанування загиблих в Одесі у 2014 році, повідомляє прес-служба НПУ.

За словами Головіна, правоохоронці працювали на упередження будь-яких правопорушень в Одесі. Поліцейські виявили два факти незаконного обігу наркотичних речовин. Крім того, виявлено спробу пронести на територію проведення поминальних заходів холодну зброю – мачете. Спроба не вдалася завдяки арковим металодетекторам, встановленим по периметру Куликового поля.

«Всі ці факти зареєстровані до Журналу єдиного обліку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – зазначив правоохоронець.

Він також повідомив, що скарг і заяв на дії поліцейських поки нема.

Як повідомляв Укрінформ, поліція Одеси у вівторок шість разів перевіряла повідомлення про мінування об’єктів на території міста, зокрема двох вишів, а також двічі – про мінування Будинку профспілок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-