У Херсоні розігнали комуністичний мітинг

У Херсоні розігнали комуністичний мітинг

Укрінформ
Проведенню у Херсоні комуністичного мітингу завадили активісти різних патріотичних рухів та просто мешканці міста.

Про це повідомляє сайт "Мост".

"Цього року комуністи вирішили заявити про свою присутність (у Херсоні- ред). До парку Слави підвезли музичну апаратуру та кілька десятків людей похилого віку з районних центрів області. Були з комуністами й чоловіки середнього віку, які намагалися керувати процесом, перебуваючи осторонь, та молоді люди характерної спортивної статури. У центрі подій перебувала Катерина Самойлик (екс-нардеп від КПУ - ред), кілька її вірних соратників по забороненій Компартії, а також особи, помічені на сепаратистських мітингах у Херсоні навесні 2014 року", - зазначається у повідомленні.

Втім, комуністичний мітинг фактично не відбувся. Його проведенню завадили кілька десятків активістів із різних патріотичних рухів та просто мешканці Херсона. Вони прийшли з українською національною символікою і вимагали від комуністів залишити територію парку.

Відбулися словесні перепалки та сутички, в ході яких особливо активні учасники комуністичного мітингу отримали незначні травми.

На місці працювало чимало поліцейських, але їм не завжди вдавалося тримати ситуацію під контролем. Після сутичок комуністи залишили парк, так і не розгорнувши свої прапори.

Як відомо, 16 грудня 2015 р. Окружний адмінсуд Києва заборонив діяльність Комуністичної партії в Україні.

Фото: http://most.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-