Геращенко: 2 травня в Одесі буде спокійно, провокації припинені

Геращенко: 2 травня в Одесі буде спокійно, провокації припинені

Укрінформ
Служба безпеки України та Національна поліція запобігли спробам влаштувати провокації в Одесі, які готувалися на 2 травня.

Про це повідомив народний депутат фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів, інформує прес-служба політсили. 

"В Одесі все буде тихо і спокійно. І всі спроби дестабілізувати ситуацію припинені вже до їх початку. Завдяки тому, що Служба безпеки України і поліція в цій частині спрацювали добре. У нас достатньо інформації про всі спроби організації таких акцій, вони припинені в зародку", - повідомив радник голови МВС.

За його словами, планувалася організація найму за гроші кількох сотень молодих людей, які повинні були проводити хуліганські акції, які потім би висвітлювалися стримерами і показувалися на російських телеканалах, що Одеса все одно бунтує.

"До 2 травня той, хто прийде і влаштовуватиме хуліганські акції з дестабілізації ситуації в Одесі, отримає дуже жорстку законну відсіч", - наголосив Геращенко.

Як відомо, раніше правоохоронні органи повідомляли, що проросійські сили готують провокації на перші числа травня в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-