На окупованій території зафіксовані 6 підривів за тиждень - ІС

На окупованій території зафіксовані 6 підривів за тиждень - ІС

Укрінформ
На окупированій територии Донецької і Луганської областей за минулий тиждень зафіксовано 6 підривів як бойовиків, так і представників місцевого населення, на вибухових пристроях.

Про це народний депутат, керівник Центру військово-політичних досліджень, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав в Facebook.

"За минулий тиждень на території, підконтрольній «ДНР», зафіксовано кілька підривів як бойовиків, так і представників місцевого населення, на вибухових пристроях... Всього за тиждень в «ЛНР/ДНР» зафіксовано як мінімум 6 підривів", - написав Тимчук. 

За його словами, в районі Дебальцевого на вибуховому пристрої підірвався трактор, в районі Горлівки в лісопосадці в результаті підривів на вибуховому пристрої був тяжко поранений російський найманець, і так далі.

За інформацією Тимчука, аналогічна ситуація спостерігається на території, підконтрольній «ЛНР» - наприклад, в районі н.п. Сміливе (Слов’яносербський район Луганської області) два «ополченці» підірвалися на мінному полі, раніше виставленому самими бойовиками з метою прикриття позицій в своєму тактичному тилу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-