У Харкові п'яний поліцейський влаштував стрілянину

У Харкові п'яний поліцейський влаштував стрілянину

Укрінформ
У патрульній поліції Харкова встановлюють обставини надзвичайної події на вулиці Гвардійців Широнінців, де нетверезий поліцейський влаштував стрілянину.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла інспектор прес-служби Управління патрульної поліції Харкова Каріна Курбанова.

"Повідомлення про те, що на вул. Гвардійців Широнінців, 60 чутні постріли, надійшло напередодні близько 16.40. Троє громадян пояснили поліцейським, які прибули на місце, що затримали нетверезого невідомого, який стріляв з пістолета. Предмет, схожий на зброю, лежав на землі", - зазначила Курбанова.

За її словами, затриманий пояснив, що у нього виник конфлікт з трьома громадянами, які образили жінку, яка йшла з ним. "За словами свідків, чоловік вистрелив один раз в землю з травматичної зброї", - сказала Курбанова.

"Під час поверхневого огляду у чоловіка знайдено поліцейське посвідчення Управління патрульної поліції Харкова. Для подальшого з'ясування обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу і співробітників внутрішньої безпеки. Перевірка підтвердила, що 36-річний чоловік - співробітник патрульної поліції. Того дня він був вихідним", - додала Курбанова.

За її словами, за ініціативою керівництва відомства почато службове розслідування за фактом події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-