Бойовики гатять по

Бойовики гатять по "гарячих точках" із гранатометів і "Градів-П" - штаб

Карта
Укрінформ
Більшість обстрілів минулої доби зафіксована на Маріупольському напрямку.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Тут обстановка залишається незмінною. Основними районами збройного протистояння залишається Мар’їнка та ділянка фронту Павлопіль – Широкине", - зазначив він.

За словами Лисенка, у Мар’їнці зранку відкривали вогонь ворожі снайпери, а ввечері неодноразово та з різних напрямків бойовики вели вогонь з гранатометів та озброєння БМП. Внаслідок ворожого обстрілу у Мар’їнці пошкоджено кілька житлових будинків. Також під вогонь з боку противника потрапив наш КПВВ "Мар’їнка" на трасі Донецьк – Запоріжжя. Поранено одного цивільного чоловіка, який представився волонтером. В Широкиному російсько-окупаційні війська один раз відкрили вогонь з переносної реактивної установки "Град-Партизан".  У Красногорівці бойовики провели обстріл з гранатометів.

За минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 14 збройних провокацій з боку ворога, констатував він.

На Луганському напрямку, зауважив речник МОУ, ситуація вчора помітно заспокоїлась.

"Російсько-окупаційні війська провели збройну провокацію у Новоолександрівці та відкрили вогонь з гранатометів по Троїцькому. Обидва епізоди порушення режиму тиші припали на вечір та тривали менше години", - розповів він.

Як поінформував Лисенко, на Донецькому напрямку був нічний обстріл Авдіївки, при цьому ворог застосовував легке озброєння.

"Пополудні збройні провокації відновилися і ворог двічі відкривав вогонь з мінометів по Авдіївці. Ще один мінометний обстріл стався у Верхньоторецькому. У Пісках окупанти застосовували гранатомети. В районі світлодарської дуги вчора було спокійно. За минулу добу на Донецькому напрямку відбулися 5 порушень режиму тиші, з них 3 – з мінометів", - уточнив речник Міноборони з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-