Підрив авто ОБСЄ: окупанти вже розгорнули антиукраїнську інформкампанію

Підрив авто ОБСЄ: окупанти вже розгорнули антиукраїнську інформкампанію

Укрінформ
Російське окупаційне командування на Донбасі розгорнуло потужну антиукраїнську інформаційну кампанію, аби звинуватити ЗСУ у підриві автомобіля місії ОБСЄ. 

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування окупаційних військ ЗС РФ розгорнуло потужну антиукраїнську інформаційну кампанію під приводом "об’єктивного" висвітлення обставин підриву на протитанковій міні 23 квітня ц.р. автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на ділянці автодороги Знам’янка – Пришиб (Слов’яносербський район непідконтрольної Україні території Луганської обл.), у результаті якого один співробітник місії загинув (громадянин США) і двоє дістали поранення (громадяни ФРН та Чехії)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 23 квітня під час здійснення патрулювання в районі населеного пункту Пришиб (територія ОРЛО) підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, імовірно на міні. В результаті вибуху загинув один спостерігач, ще двоє отримали ушкодження.

Інцидент вже засудили Україна, США, ОБСЄ та багато країн, наголосивши на необхідності ретельного розслідування інциденту і покарання винних.

Фото: ФБ/Тука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-