В Україні й надалі очікуються складні погодні умови

В Україні й надалі очікуються складні погодні умови

Укрінформ
В Україні 21-22 квітня у зв'язку з переміщенням чергового циклону в більшості областей очікуються сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, посилення вітру та заморозки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України з посиланням на Укргідрометцентр.

"21 квітня у Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській областях сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, посилення вітру 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Водночас 21 квітня у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях на грунті до 8°, вдень температура 1-8° тепла. 21-22 квітня утримається холодна погода: вночі заморозки до -5° у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях.

Крім того, у ДСНС повідомили про значну лавинну небезпеку у високогір'ї Івано-Франківської та  Закарпатської областей 21 квітня.

"У зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-