АТО: бойовики накрили опорні пункти біля шахти

АТО: бойовики накрили опорні пункти біля шахти "Бутівка" з танка й мінометів

Укрінформ
Бойовики продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО - з початку доби російсько-окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь. Поранено чотирьох українських захисників.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Четверо військовослужбовців сил АТО дістали поранення", - йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу, на Приморському напрямку по позиціях поблизу Мар’їнки бойовики били з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів вівся вогонь по опорних пунктах біля Павлополя та Водяного, кулемети великих калібрів застосовувалися по оборонцях Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вівся вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку по позиціях поблизу Авдіївки бойовики застосовували 82-міліметрові міномети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю, по опорних пунктах поблизу шахти "Бутівка" били з танка та з мінометів калібру 82 мм. Позиції в районах населених пунктів Кам’янка, Майорськ, Зайцеве та Піски потрапили під обстріл із гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. По оборонцях Опитного вівся вогонь із великокаліберних кулеметів, йдеться у зведенні.

Як зазначили у прес-центрі, на Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів бойовики обстріляли опорні пункти біля Катеринівки. По позиціях біля населеного пункту Донець окупанти вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-