Влада Житомира дала гроші на житло матері загиблого кіборга, яка народила трійню

Влада Житомира дала гроші на житло матері загиблого кіборга, яка народила трійню

Укрінформ
У Житомирі затвердили виділення з міського бюджету 1,2 млн грн на придбання квартири для сім’ї загиблого "кіборга", мати якого 12 квітня народила трійню.

Таке рішення 20 квітня під час сесії Житомирської міської ради усі 39 присутніх депутатів підтримали одноголосно.

"У проекті рішення передбачалася сума 800 тис. грн. Ми це питання обговорювали на погоджувальній раді. Батько трійні Андрій Ільницький повідомив, що вони вибрали квартиру в новобудові. Тому пропоную підтримати пропозицію всіх голів фракції і виділити 1 млн 200 тис. грн на придбання житла для цієї сім’ї. Народження трійні – це важлива подія не тільки для цієї родини, а й для всього міста. А Андрій та Лілія ще й втратили в АТО сина", – сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня в Житомирському обласному перинатальному центрі 48-річна Лілія Ільницька народила трійню дівчаток. У зв’язку з цим Житомирський міський голова Сергій Сухомлин пообіцяв, що ця сім’я Ільницьких стане першою з родин загиблих учасників АТО, які цьогоріч отримають житло, придбане за бюджетний кошт, і це буде трикімнатна квартира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-