Полтавський мер ледь не побився з активістами у міськвиконкомі

Полтавський мер ледь не побився з активістами у міськвиконкомі

Укрінформ
Засідання міськвиконкому у Полтаві у середу завершилося штовханиною, яка ледь не переросла у бійку. 

Про це повідомляє Укрінформ, 

Це сталося через те, що міський голова Олександр Мамай спробував залишити приміщення під час обговорення проблеми скандальної прибудови до історичної будівлі ансамблю Круглої площі в центрі міста. Мамай під час обговорення встав зі свого місця, щоб вийти з зали, але прохід йому заблокували громадські активісти, що вимагали скликання позачергової сесії міськради.

"Ніякої позачергової сесії не буде, чекайте її не раніше 26 червня", - заявив Мамай.

Почалася штовханина, під час якої активісти намагалися утримати Мамая. Проте меру вдалося проштовхнутися до виходу із зали та зачинитися в робочому кабінеті.

Ситуація у Полтаві загострилася після того, як 5 квітня у центрі міста відбулася сутичка між громадськими активістами та озброєними охоронцями так званої "арки" на вулиці Соборності, 27, яку депутати міськради дозволили забудовувати, незважаючи на численні протести. 

Кругла площа - історичний майдан у Полтаві, композиційний центр і символ міста. Пам'ятка містобудування і архітектури національного значення. Основа класичного архітектурного ансамблю площі закладена в 1805–1841 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-