Луценко представив нового прокурора Рівненщини

Луценко представив нового прокурора Рівненщини

Фото
Укрінформ
У Рівному генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора області - Богдана Подубинського.

Про це повідомляє у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Генеральний прокурор Юрій Луценко сьогодні у Рівному представив нового прокурора області. На цій посаді Богдан Подубинський замінює Олега Соболя, якого наказом переведено у Чернівецьку область", - йдеться в повідомленні.

Представляючи нового очільника обласної прокуратури, Луценко зазначив, що відбулася "технічна заміна", бо Чернівецька область нині потребує серйозної боротьби з тамтешньою мафією.

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. В першу чергу, це пов’язано з контрабандою та вивозом лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть на Одещині чи Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме в Чернівці. Думаю, що всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з точки зору порядності. Впевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда", - наголосив Луценко.

Генпрокурор зазначив, що новий керівник Рівненської обласної прокуратури - людина вольова.

"Я знаю, як він працює. На Рівненщині нині врегульована ситуація із видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме й надалі в цьому напрямку", - зазначив Луценко.

Подубинський Богдан Володимирович народився 29 квітня 1963 року в м. Стрий Львівської області. У 1988 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка. Діяльність в органах прокуратури розпочав у 1989 році на посаді стажиста слідчого прокуратури міста Стрий. До призначення на посаду прокурора Рівненщини був першим заступником прокурора Львівщини, раніше був прокурором Херсонщини, першим заступником прокурора Тернопільської області.

Фото: Лариса Сарган, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-