У Володимир-Волинському вбили контрактника

У Володимир-Волинському вбили контрактника

Укрінформ
Поліція розслідує загибель 25-річного військового-контрактника у Володимир-Волинському.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Волинській області.

"Сьогодні вночі до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу будинку на вулиці Князя Романа лежить чоловік із тілесними ушкодженнями... Поліцейські встановили особу потерпілого, ним виявився 25-річний військовий контрактної служби 14-ї ОМБР", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в поліції, потерпілого автомобілем швидкої медичної допомоги доставили у відділення реанімації Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Не приходячи до свідомості, військовий помер під час проведення реанімаційних заходів.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Як повідомили раніше в прес-службі оперативного командування «Захід», контрактник отримав смертельні травми внаслідок бійки з іншими військовими цієї ж частини, коли вони у вільний час відпочивали в громадському місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-