Поліція затримала зловмисників, що намагалися підпалити будівлю РДА

Поліція затримала зловмисників, що намагалися підпалити будівлю РДА

Укрінформ
Співробітники Овідіопольського відділу поліції затримали двох зловмисників, що намагалися в ніч проти 11 квітня підпалити будівлю райдержадміністрації, невдало метнувши "коктейлі Молотова".

Про це у середу повідомила кореспондентові Укрінформу заступник керівника відділу комунікацій Одеського главку поліції Любов Гордієвська.

"Слідчий Овідіопольського відділу поліції оголосив двом зловмисникам про підозру в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. І звернувся 12 квітня до райсуду з клопотанням про обрання стосовно затриманих осіб міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - зазначила Гордієвська.

Втім, зауважила представник главку поліції, "це - попередня кваліфікація вчиненого злочину. Ймовірно, у процесі досудового слідства кваліфікацію діянь двох підозрюваних буде змінено".

Як уточнила Гордієвська, співробітники поліції встановили, що спробу підпалити адмінбудівлю 43-річний і 18-річний мешканці Овідіополя вчинили  о 21 год. 30 хв. після спільного вживання алкогольних напоїв. Виготовили запальну суміш у гаражі, розлили у дві пляшки і метнули у вікно металевих дверей адмінбудівлі, завдавши незначних пошкоджень.

Варто зазначити, що адмінбудівля перебуває під відеоспостереженням та охоронною сигналізацією, на це Овідіопольська райрада виділила 118 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-