У Чернігові відкрили сертифікаційний центр НАТО

У Чернігові відкрили сертифікаційний центр НАТО

Укрінформ
Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що створення сертифікаційного центру НАТО у Чернігові допоможе Україні успішно конкурувати у сфері військової техніки.

Про це вона сказала під час робочої поїздки у Чернігів, де відвідала Державний науково-випробувальний центр (ДНВЦ) Збройних сил України та зустрілася з його особовим складом, повідомляє Урядовий портал.

Віце-прем'єр-міністр подякувала колективу центру за високі результати роботи в складних умовах, враховуючи необхідність оперативно розгорнути повноцінну роботу на новому місці після передислокації з Криму.

«Ви пройшли великий шлях і готові далі розвивати роботу центру, ставите великі цілі. Це заслуговує поваги. Запевняю вас, що ми хочемо і будемо конкурувати з іншими країнами в якості військової техніки і будемо все робити для цього», - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Як відомо, ДНВЦ є головною спеціалізованою науково-дослідною установою ЗСУ з проведення державних випробувань зразків військової техніки та озброєнь з оцінкою їхніх характеристик. Центр, якому виповнилося 85 років, у 2014 році був передислокований з незаконно анексованої території АР Крим до Чернігова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-