У Балаклії зону забруднення зменшили до 300 метрів - ДСНС

У Балаклії зону забруднення зменшили до 300 метрів - ДСНС

Укрінформ
Піротехніки ДСНС у ході очищення територій навколо м. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10-кілометрову зону забруднення зменшили до 300 метрів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

"Станом на 07:00 8 квітня пожеж на території м. Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації. У ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо м. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10-кілометрову зону забруднення зменшено до 300 метрів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відновлено електропостачання в м. Балаклії та прилеглих населених пунктах. Продовжується робота з відновлення газопостачання у м. Балаклії.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 581 чол. та 129 од. тех., у тому числі від ДСНС - 160 чол. та 54 од. тех., 20 піротехнічних розрахунків (135 чол. та 50 од. тех.).

Нагадаємо, пожежа з подальшою детонацією боєприпасів на території військового складу Міністерства оборони України у місті Балаклія Харківської області виникла вночі 23 березня. Зона надзвичайної ситуації охопила Балаклію та дев’ять прилеглих населених пунктів. Остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-