Будівництво скандальної арки в Полтаві призупинять

Будівництво скандальної арки в Полтаві призупинять

Укрінформ
У Полтаві підприємець Віктор Степаненко написав заяву про призупинення забудови арки на вулиці Соборності, 27, де талася кривава сутичка активістів з працівниками охоронної фірми
Про це мер Полтави Олександр Мамай заявив у відеокоментарі, розповсюдженому інтернет-виданням "Полтавщина".
"Вчора ми зустрілися з приватним підприємцем Віктором Степаненком, попросили його написати заяву і добровільно призупинити ці будівництва, поки ситуація вирішиться... Степаненко відгукнувся одразу на наше прохання - напевне, зрозумів, що ситуація в місті дуже напружена, і маючи всі дозвільні документи на будівництво цієї малої архітектурної споруди, пішов нам назустріч. Заява зареєстрована в Полтавській міській раді", - розповів міський голова Полтави.
Як повідомляв Укрінформ, ввечері 5 квітня в центрі Полтави проходив мітинг місцевих мешканців та активістів на знак протесту проти забудови арки в житловому будинку на вул.Соборності, 27. Між протестувальниками та працівниками охоронної фірми "Скорпіон-2016" виникла сутичка, в якій було поранено кілька осіб - зокрема, вісім ножових поранень отримав ветеран АТО Олександр Коба. В четвер, 6 квітня, перед мерією відбувся мітинг з вимогою зібрати позачергову сесію міськради, після чого його учасники прийшли до відділу поліції, наполягаючи на негайному розслідуванні інциденту та покаранні винних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-