АТО: бойовики вдарили зі 120-мм мінометів в районі Сизого

АТО: бойовики вдарили зі 120-мм мінометів в районі Сизого

Відео
Укрінформ
Незважаючи на домовленості про режим "тиші", російсько-окупаційні підрозділи на Донбасі продовжують провокації проти українських військ. З початку доби зафіксовано 18 обстрілів позицій ЗСУ.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку ворог відкривав вогонь з мінометів 82 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Авдіївки. Опорні пункти поблизу Водяного обстрілював з підствольних гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях в районі Пісків та Зайцевого гатив з великокаліберних кулеметів. В районі Пісків також активно діяв ворожий снайпер", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поблизу Маріуполя ворог обстріляв з мінометів 82 калібру, гранатометів та стрілецької зброї захисників Красногорівки: "З великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах в районі Павлополя та Водяного. Захисників Широкиного обстрілювали зі стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького не давав спокою ворожий снайпер".

На Луганщині ворог гатив зі 120 мм міномета по наших позиціях в районі Сизого.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали. Одного українського воїна було поранено", - додали у штабі.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-