Бойовики зухвало порушують

Бойовики зухвало порушують "тишу" в АТО: за день – 26 обстрілів, троє поранених

Укрінформ
Станом на 18.00 вівторка російсько-терористичні підрозділи продовжують зухвало та цинічно порушувати режим "тиші" на Донбасі. З початку доби було здійснено 26 провокаційних обстрілів позицій ЗСУ.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Найбільшу активність ворог проявляв на Донецькому напрямку. Захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Опитного противник гатив з гранатометів, а по позиціях в районі Кам’янки, Верхньоторецького, "шахти Бутівка" та Пісків з великокаліберних кулеметів. Під Опитним активно діяв ворожий снайпер", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що поблизу Маріуполя російсько-терористичні підрозділи накривали вогнем захисників Красногорівки з мінометів калібру 82 мм, позиції в районі Мар’їнки та Водяного з гранатометів різних систем, а опорні пункти поблизу Гнутового з великокаліберних кулеметів.

"В районах Павлополя, Богданівки та Гранітного ворог активно застосовував стрілецьку зброю. Під Новотроїцьким наших бійців обстрілював ворожий снайпер", - повідомляє штаб.

На Луганському напрямку окупанти обстрілювали українських військових із станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

"Незважаючи на провокації ворога, сили АТО вогонь у відповідь не відкривали. Трьох українських воїнів сьогодні було поранено", - додали у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-