Окупанти 20 разів порушували

Окупанти 20 разів порушували "тишу", поранені четверо бійців АТО

Укрінформ
З початку доби противник 20 разів порушив режим "тиші", поранені четверо українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою. Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 00.00 1 квітня вздовж усієї лінії розмежування, російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій ЗС України. З початку доби противник 20 разів порушив режим "тиші", - зазначається у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку вогнем з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а пізніше з озброєння БМП та стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти поблизу Луганського. З гранатометів різних систем противник вів обстріл захисників Верхньоторецького, а з крупнокаліберних кулеметів – опорні пункти в районі Авдіївки. Зі стрілецької зброї ворог відкривав вогонь у районах населених пунктів Луганське, Авдіївка та Троїцьке. Поблизу Майорського, Авдіївки та Верхньоторецького активно діяли ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку також було неспокійно. З протитанкового ракетного комплекса, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по захисниках Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали морських піхотинців під Широкиним та Гнутовим.

На Луганщині ворог виявляв мінімальну активність, позиції у районі Станиці Луганської обстрілював ворожий снайпер.

Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці дотримуються режиму "тиші", вогонь у відповідь не відкривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-