У поліції підтвердили, що у Запоріжжі в людей стріляв син місцевого чиновника

У поліції підтвердили, що у Запоріжжі в людей стріляв син місцевого чиновника

Укрінформ
Чоловік, якого минулої ночі було затримано патрульними, коли він стріляв по людях з рушниці, є сином місцевого високопоставленого чиновника.

Інформацію про це кореспондентові Укрінформу підтвердила в.о. начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Запорізькій області Катерина Людвік.

«35-річний чоловік, якого було затримано патрульними минулої ночі в Запоріжжі, коли він стріляв по людях, дійсно є сином одного із запорізьких чиновників, проте це не має жодного значення і жодним чином не позначиться на розслідуванні. На сьогодні чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. Інформація про подію внесена до ЄРДР за кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 КК України -  «Хуліганство, здійснене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї або іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень». Проводиться досудове розслідування»,  - повідомила Людвік.

Вона також підтвердила інформацію про те, що у момент скоєння злочину чоловік, який стріляв, знаходився в стані алкогольного сп'яніння: в ході перевірки затриманого на вміст алкоголю в крові було отримано результат 1.94% проміле.

Як повідомляв Укрінформ, минулої ночі в Запоріжжі патрульні затримали місцевого мешканця, який з рушниці стріляв по людях. Близько 1:38 ночі на вулиці Маршала Чуйкова біля заправки патрульні почули звуки стрілянини і побачили людей, які втікали  від чоловіка з рушницею. На місці події патрульні побачили 28-річного чоловіка  з вогнепальним пораненням в область шиї і обличчя і 40-річну жінку з пораненням нижньої губи. Постраждалого чоловіка госпіталізували. Зловмисника доставили в Дніпровський відділ поліції. Потім було встановлено, що нападаючий відкрив стрілянину, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, після конфлікту, який у нього стався з відвідувачами нічного магазину.

Сьогодні в запорізьких ЗМІ з'явилася інформація про те, що стрілянину по людях в спальному районі Запоріжжя влаштував син місцевого високопоставленого чиновника - заступника голови райадміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-