У Запоріжжі чоловік влаштував стрілянину по людях, є поранені

У Запоріжжі чоловік влаштував стрілянину по людях, є поранені

Укрінформ
У Запоріжжі затримано зловмисника, що стріляв по людях з рушниці. Одного постраждалого госпіталізовано.

Про це повідомляється на офіційній сторінці патрульній поліції Запоріжжя в Facebook.

За інформацією патрульних, подія сталася напередодні вночі.

«Під час перевірки території по вулиці Маршала Чуйкова біля заправки, близько 1:38 ночі, патрульні почули звук стрільби і побачили людей, що втікають від чоловіка з рушницею. Вискочивши з автомобіля патрульні наказали чоловікові кинути зброю, що він і зробив і ліг на землю. На місці події патрульні побачили 28-річного чоловіка  з вогнепальним пораненням в область шиї та обличчя та 40-річну жінку з пораненням нижньої губи», - повідомляє поліція.

Була викликана швидка, яка госпіталізувала чоловіка в місцеву міськлікарню. Зловмисника доставили в Дніпровський відділ поліції.

Заздалегідь встановлено, що чоловік почав стріляти  після конфлікту, який у нього стався з відвідувачами нічного магазину.

Також, повідомляє патрульна поліція, встановлено, що у момент здійснення протиправних дій чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння: в ході перевірки затриманого на зміст алкоголю в крові був отриманий результат 1.94% проміле.

За даними запорізьких ЗМІ (http://pravda.in.ua/kolonka-redaktora/zaporozhskiy-strelok-okazalsya-sinom-visokopostavlennogo-chinovnika/) стрільбу по людях в спальному районі Запоріжжя влаштував син місцевого високопоставленого чиновника - заступника голови райадміністрації.

У ГУ Нацполіції в Запорізькій області цю інформацію доки офіційно не підтверджують, але і не спростовують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-