Балаклію та ще 9 населених пунктів очистили від вибухонебезпечних предметів

Балаклію та ще 9 населених пунктів очистили від вибухонебезпечних предметів

Укрінформ
Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклія та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 7 год. 27 березня піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклія та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації. На технічній території арсеналу спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності», - йдеться у повідомленні.

Для локалізації та ліквідації осередків загоряння залучено 3 пожежні танки, 3 інженерні машини розгородження (ІМР) та 3 пожежні автомобілі МО. Для підвозу води залучено 3 пожежні автомобілі ДСНС.

У зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об'єктів, закрито повітряний простір в радіусі 40 км.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 2 тис. 663 чол. та 236 од. техніки, у тому числі від ДСНС 420 чол. та 107 од. техніки, 15 піротехнічних розрахунків (75 чол. та 27 од. техніки).

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі із головою Балаклійської районної державної адміністрації Масельським С.І.

Як повідомляв Укрінформ, 23 березня у м. Балаклія на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. За інформацією Міністерства охорони здоров'я 3 особи постраждало, яких госпіталізовано, та 1 особа загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-