Останній осередок тління у Балаклії скоро ліквідують - МОУ

Останній осередок тління у Балаклії скоро ліквідують - МОУ

Укрінформ
Найближчим часом останній осередок тління на військових складах в Балаклії Харківської області буде ліквідований.

Про це заявив заступник міністра оборони України генерал – лейтенант Ігор Павловський під час вечірнього засідання координаційного штабу з ліквідації наслідків пожежі на 65 Арсеналі в Балаклії, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Наразі залишився лише один осередок тління, але планується, що найближчим часом він буде остаточно ліквідований", - зазначив Павловський.

Він також повідомив, що військовослужбовці, які залучені до ліквідації наслідків надзвичайної події, працюють у плановому режимі, ситуація повністю знаходиться під контролем.

У свою чергу голова Балакліївської районної державної адміністрації Степан Масельський подякував армійцям та іншим силовикам за оперативну роботу і зазначив, що з понеділка Балаклія повертатиметься до нормального ритму життя.

Як повідомляв Укрінформ, 23 березня у місті Балаклія Харківської області на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії було евакуйовано близько 36 тисяч осіб. 24 березня пожежу погасили. Йде розмінування міста і околиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-