У Балаклії затримали ще двох підозрюваних у мародерстві

У Балаклії затримали ще двох підозрюваних у мародерстві

Укрінформ
У Балаклії Харківської області, де уночі 23 березня спалахнули військові складі, та більшу частину населення евакуйовано, затримали ще двох підозрюваних у мародерстві.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила головний фахівець відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Олександра Алексеєва.

"Вчора до Балаклійського відділу поліції звернувся 49-річний чоловік з повідомленням про те, що невідомі шляхом вільного доступу проникли до приміщення та скоїли крадіжку монітору, мікрохвильової печі, електрочайника, магнітоли, слюсарних інструментів", - зазначила Алексеєва.

За її словами, у скоєнні цього кримінального правопорушення викрито 40 та 41-річних безробітних місцевих мешканців.

"У них вилучені речові докази. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу", - додала Алексеєва.

Факт події, як стало відомо, внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України з санкцією до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня у Балаклії затримано місцевого мешканця, який скоїв крадіжку зі школи №6 та сусідньої квартири, у тому числі, 4 комп’ютерів.

24 березня патрульні побачили на вулиці Балаклії чоловіка з телевізором, який він залишив та втік. Невдовзі затримано чоловіка, схожого за прикметами на фігуранта, проте при допиті в поліції він заперечував свою причетність до інциденту. За відсутністю доказів його відпущено.

Безпеку у Балаклії та прилеглих селах з 23 березня охороняють близько тисячі поліцейських, бійців Нацгвардії, курсантів профільних вишів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-