Львів вже наполовину “чистий”: за добу вивозять по 500 тонн сміття

Львів вже наполовину “чистий”: за добу вивозять по 500 тонн сміття

Укрінформ
У Львові на ранок суботи вже очистили від сміття майже половину усіх контейнерних майданчиків твердих побутових відходів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

"Станом на 8:00 год суботи, 25 березня, з моменту, відколи Львівська ОДА очолила роботу із вивезення сміття, у Львові очистили від сміття майже половину усіх контейнерних майданчиків ТПВ. Зокрема, за останню добу вивезли 580 тонн твердих побутових відходів, накопичених на території міста", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні питання оперативного вивезення твердих побутових відходів зі Львова обговорили на зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та представники компаній, що здійснюють вивіз сміття з міста.

За даними перевізників, на сьогодні у місті перевантаженим залишається 271 контейнерний майданчик і ця кількість постійно зменшується. Робота із вивезення ТПВ триватиме до повного очищення Львова від сміття.

Як повідомляв Укрінформ, департамент ЖКГ Львівської ОДА провів переговори з керівниками міст області та полігонів щодо розміщення сміття зі Львова. Відтак, місту вже передали декілька договорів із полігонами щодо можливості утилізації відходів.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка за результатами засідання комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулось 21 березня, зазначив, що область ще раз «позамітає» Львів і чистим через 5-7 днів передасть його міській владі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-