Пожежа на арсеналі в Балаклії ліквідована - МОУ

Пожежа на арсеналі в Балаклії ліквідована - МОУ

Укрінформ
Пожежа на арсеналі в Балаклії повністю ліквідована.

Про це повідомив заступник міністра оборони України Ігор Павловський під час брифінгу керівництва штабу з питань ліквідації наслідків вибухів у Балаклії, повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу.

"Пожежа на арсеналі припинена повністю, триває ліквідація її наслідків. Ми робимо проходи до сховищ, до всього, щоб провести  інвентаризацію складів як вцілілих, так і постраждалих", - сказав Павловський.

За його інформацією, наразі починається розмінування територій як самого міста,  так і населених пунктів, прилеглих до Балаклії.

“Повне розмінування потребує одного або двох місяців”, - підкреслив Павловський.

За інформацією  керівника  прес-служби ДержНС у Харківській області Ігоря Лупандіна, в'їзд на територію Балаклії відкрито, 70% населення вже повернулися додому.

Заступник міністра оборони України Ігор Павловський під час брифінгу керівництва штабу з питань ліквідації наслідків вибухів у Балаклії зазначив, що військова частина, дислокована в Балаклії, залишиться на арсеналі. 

"Військова частина залишається на арсеналі для подальшої виконання своїх обов’язків", - сказав Павловський.

Він також спростував версію, розміщену в соцмережах, щодо виконання робот на складах у ніч на 23 березня.

“Жодних завдань у ніч на 23 березня військові на складах не виконували”, - запевнив Павловський.

Відповідаючи на запитання щодо облаштування  складів на арсеналі, Павловський зазначив, що "підземних сховищ тут ніколи не було".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-