Балаклію перевіряють, чи всі люди виїхали - Гройсман

Балаклію перевіряють, чи всі люди виїхали - Гройсман

Укрінформ
В Балаклії відповідні служби наразі моніторять ситуацію стосовно евакуації населення.

Так сказав журналістам Прем'єр-міністр Володимир Гройсман після засідання оперативного штабу за участю голови Харківської ОДА Юлії Світличної у Балаклійському районі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця ситуація дійсно є викликом для всіх служб. Зараз проводиться обхід міста, робота в лікарнях - для того, щоб подивитися, чи всі виїхали, чи, можливо, є люди, які потребують особливої уваги. Жителі повинні знаходитися поза межами 10-кілометрової зони. Кожну людину потрібно захистити", - зазначив Гройсман.

За його словами, всім областям доручено допомогти з будівельними матеріалами для проведення відновлювальних робіт на зруйнованих об’єктах.

"Оцінити масштаб втрат можна буде після того, як вибухи будуть локалізовані", - підкреслив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Гройсман доручив зарезервувати в готелях не менше 3 тисяч місць для мешканців Балаклії на час евакуації. За його словами, зараз влада має зосередився на тому, щоб максимально потурбуватися про майже 36 тисяч осіб, які проживають на території потенційного ураження.

Прем'єр-міністр сьогодні планує відвідати облаштовані місця розміщення людей, щоб поспілкуватись та у разі потреби спільно скорегувати дії для надання найбільш якісної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-