На вулиці Балаклії вивели п'ять патрульних бронемашин - поліція

На вулиці Балаклії вивели п'ять патрульних бронемашин - поліція

Укрінформ
До охорони громадського порядку у Балаклії Харківської області, звідки евакуйовано 20 тисяч людей через пожежу на військових складах з боєприпасами, залучено п'ять одиниць бронетехніки.

Так сказав кореспондентові Укрінформу начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області генерал поліції Анатолій Дмитрієв.

"До охорони громадського порядку з боку поліції залучено 5 одиниць бронетехніки", - зазначив Дмитрієв. За його словами, в місті Балаклея розгорнуто 16 маршрутів патрульної поліції. "Ще 15 маршрутів розроблено для патрулювання прилеглої території", - додав Дмитрієв.

Він підкреслив, що ці заходи вжиті з метою ліквідації наслідків НП з мінімальними втратами для населення.

Як повідомляв раніше Укрінформ, о 03:15 через пожежу на військових складах у Балаклії поставлено на ноги увесь особовий склад поліції області. До середини дня порядок у Балаклії і околицях забезпечували майже одна  тисяча правоохоронців, з урахуванням поліцейських, бійців Нацгвардії і курсантів профільних внз. Вони допомагають в евакуації громадян і організацій: шкіл, дитячих садочків, підприємств, супроводжують автобуси з людьми на виїзді з небезпечного району і блокують в'їзд до зони НС. Особлива увага приділена охороні приміщень, з яких виїхали люди: поки що жодного випадку мародерства не зафіксовано.

В результаті НС постраждала жінка 1962 року народження, вона госпіталізована в Харків з проникаючим пораненням у скроневу область голови. Жертв немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-