Для розселення евакуйованих з-під Балаклії готують 3000 місць

Для розселення евакуйованих з-під Балаклії готують 3000 місць

Укрінформ
Для евакуйованих із небезпечної зони навколо арсеналу у Балаклії облаштовано вже 1,4 тисячі місць тимчасового розселення і ще 1,6 тисячі планується створити.

Про це повідомив прес-секретар Прем'єр-міністра Дмитро Столярчук у Twitter

"Прем'єр-міністр відвідав у Гусарівці пункт збору евакуйованих жителів Балаклії. Вже є 1,4 тис. місць тимчасового розселення. Буде ще 1,6 тис.", - зазначив він.

Перед цим інформацію відповідальних відомств про заходи щодо евакуації людей з імовірної зони ураження від вибухів на військовому складі у Балаклії обговорювали на засіданні оперативного штабу, яке провів Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на Харківщині.

Як повідомляє Урядовий портал, у засіданні взяли участь віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, представники Міноборони, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

"Я хотів, щоби ми окреслили план дій на найближчі дні для того, щоб захистити людей, в першу чергу, забезпечити надійний рівень їхньої безпеки і підготуватися до ліквідації наслідків вибухів боєприпасів. Найголовніше - це захист сьогодні людей, які проживають на території, яка може бути потенційно уражена", - зазначив Гройсман на початку наради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-