Харків готовий прийняти евакуйованих з Балаклії

Харків готовий прийняти евакуйованих з Балаклії

Укрінформ
У Харкові готові прийняти людей, евакуйованих з Балаклійського району, де вночі через пожежу сталася детонація боєприпасів на території військового складу Міністерства оборони, і до цієї години тривають пожежа і вибухи.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Харківській міськраді.

"Жителі Балаклії та навколишніх сіл можуть розміститися в Харкові. Зокрема, 70 вільних місць є в модульному містечку для переселенців із зони АТО (пр. Льва Ландау, 27). Там же зараз розгортається додатковий модуль на 40 осіб. Прийняти 10 евакуйованих можуть у Харківському міському центрі реінтеграції бездомних громадян (вул. Миру, 10). Є місця для трьох родин з 4-х осіб кожна в Харківському міському центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Промінь" (пр. Перемоги, 77а)", - відзначили в міськраді.

Як стало відомо, КП "Харківводоканал" готовий надати місця для 400 осіб у відомчих дитячих таборах відпочинку "Факел" (Помєрки, 27), "Ромашка" (селище Васищеве) та на базі відпочинку "Аква" (селище Старий Салтів, Вовчанський район).

"У разі нестачі місць ще 400 осіб зможуть розміститися в казармах Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (вул. Сумська, 77/79)", - додали в міськраді.

Для евакуйованих, пояснили у міськраді, є тільки одна умова: прописка у Балаклії або Балаклійському районі: "Однак не буде відмови і переселенцям з Донбасу, що тимчасово проживають на території, де сталася НП".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-