У Балаклію додатково направляють тисячу силовиків

У Балаклію додатково направляють тисячу силовиків

Укрінформ
Додаткові сили правоохоронців - до 1000 осіб - стягують у Балаклію для охорони громадського порядку.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"На цю годину вже задіяно 600 правоохоронців: 300 поліцейських і 300 бійців Нацгвардії. Функціонують 16 поліцейських постів, які забезпечують виїзд громадян з міста і перекривають рух на в'їзд в місто", - зазначила Алексєєва.

За її словами, в стадії формування зведений загін з додаткових сил, куди увійдуть курсанти ВНЗ системи МВС.

"Плануємо зібрати більше тисячі осіб", - додала Алексєєва.

За її словами, правоохоронці здійснюють патрулювання міста та навколишніх населених пунктів, щоб не допустити випадків мародерства.

Як повідомляв раніше Укрінформ з посиланням на начальника Головного управління Нацполіції в Харківській області генерала поліції 3 рангу Анатолія Дмитрієва, о 03:00 через пожежу на військових складах в Балаклії було піднято на ноги весь особовий склад поліції Харківщини. Наряди поліції допомагають в евакуації громадян і організацій: шкіл, дитячих садків, підприємств, супроводжують автобуси з людьми на виїзді з небезпечного району. Особливу увагу приділено охороні приміщень, з яких виїхали люди, на ранок жодного випадку мародерства виявлено не було.

Цієї ночі в м.Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння біля Балаклії став диверсійний акт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-