Через вибухи у Балаклії напрямки подачі газу аварійно перемикають

Через вибухи у Балаклії напрямки подачі газу аварійно перемикають

Укрінформ
Укртрансгаз перевів аварійні бригади в оперативну готовність через пожежу в Балаклії Харківської області. Крім того, проводиться перемикання напрямків транспортування газу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова відділу зв’язків з громадськістю та пресою Укртрансгазу Максим Білявський.

"Укртрансгаз перевів аварійні бригади в оперативну готовність. Проводяться переключення напрямків транспортування газу. Найближчий газогін до складів у радіусі 4 кілометри. Зона небезпеки: 5. Тримаємо руку на пульсі", - зазначив він.

Як повідомлялося, о 2 год. 56 хв. 23 березня до ДСНС надійшла інформація про те, що у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З можливої зони ураження (м. Балаклія та двох прилеглих населених пунктів) проводиться евакуація населення (близько 15 тис. осіб). Рух пасажирського транспорту на залізничній станції Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою.

Згідно з інформацією Міноборони, за попередніми висновками експертів, причиною пожежі на декількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Наразі створено умовний семикілометровий кордон зони небезпеки можливого розльоту боєприпасів. Посилено режим прикордонного контролю на південно-східному напрямку.

Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії евакуйовано понад 20 тисяч людей.

Повітряний простір у радіусі 40 кілометрів від місця пожежі на артскладах у Балаклії наразі закрито.

фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-