Новоолександрівку накрив ворожий обстріл: травмований боєць АТО

Новоолександрівку накрив ворожий обстріл: травмований боєць АТО

Укрінформ
Внаслідок обстрілів з боку терористів вчора в Попаснянському районі Луганської області було травмовано 1 українського військового.

Про це повідомляє прес-центр Луганської військово-цивільної адміністрації. 

"Вчора вдень, 19 березня, внаслідок ворожого обстрілу з протитанкових гранатометів по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району контужено нашого захисника", - йдеться в повідомленні.

Також, зазначили в прес-центрі, російсько-терористичні бандформування обстрілювали села в Попаснянському районі з мінометів, а смт. Станиця Луганська і Валуйське - з гранатометів.

Читайте також: Доба в АТО: російські окупанти ведуть вогонь з мінометів і артилерії    

"Крім того, вздовж лінії розмежування об’єднані російсько-терористичні бандформування 10 разів порушували «режим тиші». Зокрема, у напрямку сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Троїцьке Попаснянського району шість разів застосовувалися 120-мм і 82-мм міномети, автоматичні та протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. По укріпленнях сил АТО поблизу смт. Станиця Луганська й села Валуйське бойовики три рази відкривали вогонь з протитанкових та підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.У напрямку села Лобачеве Новоайдарського району противник використовував автоматичні гранатомети",  - наголосили в прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-