У Рівному обстріляли із гранатомета поліцейський відділок

У Рівному обстріляли із гранатомета поліцейський відділок

Фото
Укрінформ
У Рівному вночі невідомі зловмисники стріляли з протитанкового гранатомета в приміщення патрульної поліції на вулиці Степана Бандери. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

"Сьогодні, 20 березня, близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери обласного центру стався вибух, унаслідок якого пошкоджено стіну і дах гаражного приміщення Управління патрульної поліції у м.Рівне. Ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні

Поліцейські встановили, що вибух на території адміністративного приміщення патрульної поліції відбувся у результаті пострілу з протитанкового гранатомета. Під час огляду місця події правоохоронці виявили тубус від РПГ-22. Приміщення пошкодженого гаражного боксу було переобладнане під тренажерний зал, під час вибуху там нікого не було.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. З метою затримання зловмисників в області введено план "Перехоплення" та посилено заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку.

Правоохоронці закликають громадян бути пильними, зберігати спокій та з розумінням віднестися до заходів, які наразі проводяться поліцейськими задля затримання зловмисників.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-