За день на Донбасі – 60 ворожих обстрілів. Штаб АТО назвав втрати

За день на Донбасі – 60 ворожих обстрілів. Штаб АТО назвав втрати

Укрінформ
Унаслідок бойових дій на сході України сьогодні один український військовий загинув, ще одного поранено.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Внаслідок підриву на саморобному вибуховому пристрої загинув військовослужбовець і ще один поранений", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначають, що не припиняються обстріли сил АТО. З початком доби російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли позиції українських військ, у тому числі з використанням важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах поруч Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог вів вогонь з мінометів та артилерійських систем калібру 122. По позиціях неподалік Талаківки і Чермалика з мінометів калібру 120, поруч Мар’їнки – з гранатометів різних систем.

"На Донецькому напрямку поблизу Авдіївки у другій половині дня різко збільшилось кількість обстрілів з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120. Декілька снарядів попали в стару Авдіївку. По позиціях поруч Опитного ворог вів вогонь з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122, мінометів, БМП та СПГ", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку, за даними штабу, російські окупанти вели вогонь з СПГ та ПТРК в районі Новозванівки, а зі стрілецької зброї поблизу Валуйського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-