Авдіївці підключили електрику

Авдіївці підключили електрику

Укрінформ
Електропостачання в Авдіївку повністю відновлено: запрацювали Авдіївський коксохімічний завод та Донецька фільтрувальна станція, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

Про це у четвер повідомили в прес-службі ДСНС України.

"16 березня електропостачання в м. Авдіївка Донецької області повністю відновлено. Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. На даний час вода з Донецької фільтрувальної станції надходить населенню самопливом, також є запас питної води в резервуарі (4 000 куб. м)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ДСНС, запуск Донецької фільтрувальної станції планується 17 березня при наявності гарантій безпеки працівників.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії електропередач 110 кВ, внаслідок чого припинено електропостачання м. Авдіївка, а також Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-