Поліція показала допит проплаченого

Поліція показала допит проплаченого "блокувальника"

Відео
Укрінформ
МВС оприлюднило відео затриманого блокадника, який 9 років відбув у в'язниці за вбивство і за винагороду підтримав акцію.

Відео оприлюднив у Фейсбуці директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко

"На відео - "безкорисливе" заретушоване обличчя одного ветерана, але ж не війни з російським агресором (не воював), а в'язниці - 9 років за вбивство відбув у місцях не дуже віддалених. За 400 гривень на добу - і на блокаду взимку. Все одно, каже, грошей нема. Горе-блокувальник з "колчаківських фронтів" Житомирщини опитаний і вже відпущений", - написав він.

Раніше начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін повідомив, що правоохоронці відпустили затриманих у районі ст. Кривий Торець учасників блокади.

Як повідомлялося, в штабі торгової блокади розповіли про можливий штурм одного з редутів, розташованого в п. Кривий Торець. Відповідне повідомлення про це опубліковано на сторінці штабу блокади у Фейсбуці.

Зазначимо, що в Україні через торгову блокаду Донбасу з 17 лютого запроваджено надзвичайний режим в енергетиці, який буде діяти місяць. Блокада залізничних шляхів розпочалася 26 січня, її ініціаторами стали люди, які називають себе ветеранами АТО.

За фактом блокування дороги в Луганській області прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-